Ζητηστε DEMO
Κρεβάτι Spa Suite

Κρεβάτι Spa Suite

Ουρολογική Καρέκλα Lemi Gyno Plus

Η ουρολογική καρέκλα Gyno Plus είναι ένα αποτέλεσμα εμπειρίας 20 χρόνων της Lemi όπου σε συνδυασμό με τις καίριες απαιτήσεις των ιατρικών χρηστών μας σχεδίασε εξ αρχής την πλέον πρωτοποριακή ουρολογική καρέκλα πλήρους ηλεκτρικής λειτουργίας.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
Lemi Gyno Plus

Πρωτοποριακή ουρολογική καρέκλα πλήρους ηλεκτρικής λειτουργίας. Διαθέτει ηλεκτρική ρύθμιση ύψους, τμήματος πλάτης και τμήματος λεκάνης (Trendelenburg).

Ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός της έχει δημιουργηθεί ώστε να καλύπτει απόλυτα την καθημερινή εξέταση και διάγνωση. Η καρέκλα παρέχει την ευκολία στον εξεταζόμενο να καθίσει και να ξαπλώσει χωρίς να καταβάλει προσπάθεια λόγω του χαμηλού ύψους 51cm. Διαθέτει επιλογή Auto reset (AUT) για την αυτόματη επαναφορά του τμήματος λεκάνης στην χαμηλότερη θέση ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος πριν και μετά την εξέταση. Επίσης η ουρολογική καρέκλα Gyno Plus διαθέτει ποδοδιακόπτη για την ρύθμιση των επιθυμητών θέσεων. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, καλυμμένο με πλαστικοποιημένο υλικό ABS. Το  κάθισμα είναι εξαιρετικά αναπαυτικό και κομψό από δερματίνη ειδικής κατασκευής που αντέχει στα χημικά και απολυμαντικά καθαριστικά. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Η καρέκλα Lemi Gyno θα διατίθεται και με νέα ειδικής εργονομιακής μορφής υποπόδια.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: