Ζητηστε DEMO
Μεγεθυντικός Φακός  Wave LED Luxo

Μεγεθυντικός Φακός Wave LED Luxo

Μεγεθυντικός Φακός Circus Luxo Led

Μεγεθυντικός Φακός Circus Luxo Led

Μεγεθυντικός Φακός Kfm LED Luxo

Ο μεγεθυντικός φακός KFM LED αποτελείται από μία εξ’ ολοκλήρου μεταλλική, στιβαρή κατασκευή. Είναι κατάλληλος για πολλαπλές χρήσεις σε ινστιτούτα αισθητικής, κλινικές και εργαστήρια, δερματολογικά ιατρεία, καθώς και για ανθρώπους με προβλήματα στην όραση.
434,00 € 434,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
-31

O γυάλινος φακός άριστης οπτικής ποιότητας, διαμέτρου 127mm, σε συνδυασμό με την πανίσχυρη πηγή φωτός LED, καθιστούν τον KFM LED έναν από τους καλύτερους μεγεθυντικούς φακούς πολλαπλών χρήσεων στην αγορά. Ο KFM LED είναι εξοπλισμένος με δύο ημι-κυκλικές μονάδες LED με τη συνολική κατανάλωση ενέργειας να ανέρχεται στα 11 Watt. Οι μονάδες LED απενεργοποιούνται μόνες τους αυτόματα μετά το πέρας 4 ή 9 ωρών, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Τα LED έχουν απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής (50.000 ώρες). Αυτό σημαίνει 25 χρόνια ή και περισσότερο με ορθή χρήση. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε την πηγή φωτός. Η ποιότητα και η ακριβής τοποθέτηση των LED επιτρέπει μεγέθυνση χωρίς σκιάσεις και εξαιρετική απόδοση χρώματος.

Η ιδιαίτερα ευέλικτη κατασκευή του βραχίονα δίνει την δυνατότητα να τοποθετείται οριζόντια, πλευρικά και κάθετα κάνοντας κυριολεκτικά τον φακό πολύ εύχρηστο για τις περισσότερες εξετάσεις.

Η βασική έκδοση διαθέτει 3D ή 5D διοπτρικό μεγεθυντικό φακό. Επιπλέον παρέχεται ένα υφασμάτινο κάλυμμα για να προστατέψει τους φακούς από την σκόνη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Διαστάσεις Γυάλινος φακός διαμέτρου 127mm
Συνολική κατανάλωση ισχύος Διαθέτει LED 9W ρυθμιζόμενης έντασης
Χρώματα Ανοιχτό γκρι και λευκό
Αυτόματο σύστημα απενεργοποίησης Ύστερα από 9 ή 4 ώρες