Ζητηστε DEMO
Κρεβάτι Spa Suite

Κρεβάτι Spa Suite

Υπέρηχος Sparq

Ο Υπέρηχος Sparq είναι η ΝΕΑ ευέλικτη τροχήλατη πλατφόρμα της Philips, εξοπλισμένη με ένα πολύ απλοποιημένο χειριστήριο και ειδικά σχεδιασμένη για μη παραδοσιακούς χρήστες υπερήχων.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
-57

Ο υπέρηχος Sparq αποτελεί μια επαναστατική πρόταση με έξυπνη σχεδίαση, ευφυείς αυτοματισμούς και απεικονίσεις εξαιρετικής ευκρίνειας, ώστε να ικανοποιεί τις αυξημένες κλινικές σας απαιτήσεις είτε στο χειρουργείο, στο τμήμα επειγόντων, στην μονάδα εντατικής ή στο ιατρείο πόνου. Είναι εξοπλισμένο με ειδική τεχνολογία που ενισχύει την παρακολούθηση της βελόνας. Η τεχνική Needle Visualization ενισχύει την απεικόνιση της βελόνας χωρίς μείωση της απεικονιστικής ποιότητας, διευκολύνοντας την ταχεία καθοδήγησή της στον επιθυμητό στόχο. Για την διεξαγωγή παρακεντήσεων εκτός επιπέδου τομής, οι ηχοβολείς της Philips L12-4 και C6-2 διαθέτουν σήμανση του κεντρικού  τους άξονα Centerline Graphics που αντιστοιχεί στην κεντρική γραμμή της εικόνας.

Tο μεγάλο μέγεθος της οθόνης διευκολύνει στην ευκρινή απεικόνιση ακόμα και των πιο μικρών ανατομικών λεπτομερειών.
Ο υπέρηχος Sparq λειτουργεί και με ενσωματωμένες μπαταρίες μακράς διάρκειας, προσδίδοντας στο σύστημα την απαραίτητη αυτονομία για άμεση χρήση σε οποιοδήποτε σημείο του Νοσοκομείου. Η λειτουργία του υπερήχου, Sleep Mode επιτρέπει την εξοικονόμηση ισχύος από τις μπαταρίες, όσο το μηχάνημα δεν είναι σε χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: