Ζητηστε DEMO
Κρεβάτι Spa Suite

Κρεβάτι Spa Suite

Υπέρηχος iU22 OB-GYN

Η Philips παρουσιάζει τον νέο κορυφαίο έγχρωμο νοήμων Υπέρηχο iU22 vision 2010 που θα αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων. Ο Υπέρηχος iU22 vision 2010, σας προσφέρει νέες απεικονιστικές λύσεις για τεχνικά δύσκολους ασθενείς, νέες διευρυμένες δυνατότητες ογκομετρικής απεικόνισης, νέα εργαλεία για την μαιευτική και γυναικολογία καθώς και νέα προσέγγιση για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στη ροή εργασίας.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
-56

Είναι πλέον γνωστό, ότι η μάστιγα της παχυσαρκίας έχει συνεχή αυξητική τάση, με συνέπεια την δημιουργία σημαντικών απεικονιστικών προκλήσεων στην ιατρική κοινότητα. Η νέας τεχνολογίας κεφαλή C5-1 είναι η λύση για την απεικόνιση όλων των ασθενών συμπεριλαμβανομένων και των τεχνικά δύσκολων. Ο υπέρηχος συνδυάζει την αποκλειστική μονοκρυσταλλική τεχνολογία PureWave Crystal της Philips, με νέες τεχνικές όπως Tissue Aberration Correction, Coded Beamforming & Advanced XRES, για την επίτευξη εξαιρετικών απεικονιστικών αποτελεσμάτων στους σημερινούς, κλινικά πολύ απαιτητικού.

Διαθέτει:

  • Live xPlane Imaging: συνδυάζοντας την τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας και πολυκατευθυντικής ηλεκτρονικής στρέψης της δέσμης των ήχων που παρέχουν οι ηχοβολείς x MATRIX, παρέχουμε την αποκλειστική δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης και απεικόνισης δύο δισδιάστατων τομών εξαιρετικής ευκρίνειας, υπό οποιαδήποτε γωνία και κλίση. Επιταχύνει ταχύτερη διεκπεραίωση των  εξετάσεων και αυξάνει την παραγωγικότητα, παρέχοντας διπλάσια ποσότητα πληροφοριών  στην ίδια χρονική περίοδο.
  • Volume  Imaging:  προσφέρει απεικονίσεις 3D, Real time 3D, 3D/4D  και προαιρετικά τις προηγμένες τεχνικές STIC,  iSlice, Thick Slice και Automated Stacked Contours που συμβάλουν στην βελτίωση της διαγνωστικής αξιοπιστίας, της λήψης αποφάσεων και διαχείρισης του ασθενούς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ