Ζητηστε DEMO
Κρεβάτι Spa Suite

Κρεβάτι Spa Suite

Υπέρηχος HD15 OB-GYN

Η Philips παρουσιάζει το νέο κορυφαίο τετρασδιάστατο Υπέρηχο HD15. Ο Υπέρηχος HD15 της Philips, προσφέρει ισχυρές και κλινικά καταξιωμένες απεικονιστικές τεχνολογίες. Η κορυφαία συνθετική απεικονιστική τεχνική πραγματικού χρόνου, ενώ η επαναστατική τεχνολογία XRES Imaging επεξεργάζεται τις εικόνες σε επίπεδο pixel, μειώνοντας δραστικά το επίπεδο θορύβου.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
-53
  • Aπεικονίσεις 3D, Real time 3D, 3D/4D Invert και προαιρετικά τις προηγμένες τεχνικές STIC, STIC Invert & STIC Color Invert  iSlice, Thick Slice και Automated Stacked Contours που συμβάλουν στην βελτίωση της διαγνωστικής αξιοπιστίας, της λήψης αποφάσεων και διαχείρισης του ασθενούς.
  • Το σύστημα HD15 προσφέρει κορυφαία εργονομία με πρωτοποριακή TFT οθόνη 20 ιντσών , τα πλέον πρόσφατα συστήματα αποθήκευσης και διαχείρισης κλινικών δεδομένων, καθώς και προηγμένους αυτοματισμούς  για βέλτιστη παραγωγικότητα και μείωση της απόκλισης μεταξύ εξετάσεων.
  • Επίσης περιλαμβάνεται η πρωτοποριακή και πολύ σημαντική δυνατότητα του Remote Service Network, που επιτρέπει τηλεδιάγνωση βλαβών εξ αποστάσεως και επιπλέον δυνατότητα αναβαθμίσεων σε όλα τα προγράμματα λειτουργίας και επεξεργασίας, με αποτέλεσμα την αύξηση του uptime του συστήματος υπερηχοτομογραφίας, τη δραματική αύξηση της αποδοτικότητάς του.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: