Ζητηστε DEMO
Κρεβάτι Spa Suite

Κρεβάτι Spa Suite

Υπέρηχος HD15 CARDIO

Η αρχιτεκτονική ΝΕΑΣ γενιάς Digital Broadband Beamformer που χρησιμοποιήθηκε στη σχεδίαση του υπερήχου HD15, προσφέρει κορυφαία απόδοση για μέγιστη διαγνωστική σιγουριά σε κάθε απαιτητικά διαγνωστικό περιβάλλον. Ταχύτατος στην λειτουργία του, εύκολος στη χρήση του και ευέλικτος στην μετακίνησή του, ο Υπέρηχος HD15 μπορεί δυνητικά να βελτιώσει την αποδοτικότητα στην διεκπεραίωση και των πλέων δύσκολων περιστατικών.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
-61

Ο υπέρηχος HD15 παρέχει άριστη απόδοση αφού διαθέτει την σημαντικότερη εξέλιξη στην τεχνολογία των ηχοβολέων τα τελευταία σαράντα χρόνια, την τεχνολογία Pure Wave Crystal προσφέροντας άριστη ποιότητα εικόνας ακόμη και στις πιο απαιτητικές τεχνικά περιπτώσεις.

Ο υπέρηχος μοιράζεται την τεχνολογία της ηχοβόλου κεφαλής S5-1 του premium συστήματος iΕ33 η οποία λόγω του μεγάλου εύρους συχνοτήτων μπορεί να απεικονίσει με πολλή υψηλή ευκρίνεια από υπέρβαρους ενήλικες μέχρι και  μικρά παιδιά.
 Διαθέτει:

  • XRES τεχνική  μείωσης θορύβου η οποία επεξεργάζεται τις εικόνες σε επίπεδο pixel μειώνοντας δραστικά το επίπεδο θορύβου με αποτέλεσμα την σαφή απεικόνιση των ορίων του ενδοκαρδίου.
  • Qlab 9.0 νέο εξελιγμένο πρόγραμμα ποσοτικοποίησης για εφαρμογές  2D Strain, TDI strain, IMT, κ.α. το οποίο διατίθεται είτε  πάνω στο σύστημα ή  σαν πρόγραμμα σε εξωτερικό pc.
  • Οθόνη TFT 20΄΄, επί ειδικού βραχίονα με μεγάλες δυνατότητες περιστροφής και κλίσης
  • iScan Πρωτοποριακή τεχνική που με το πάτημα ενός πλήκτρου ρυθμίζει αυτόματα τις παραμέτρους στην εικόνα του 2D , Color Doppler , PW ,CW and TDI Doppler μειώνοντας στο ελάχιστο  την ανάγκη για επιπλέων χειρισμούς και τον συνολικό χρόνο εξέτασης. 
  • Active Native Data Μεταβολή των πρωτογενών παραμέτρων  των αποθηκευμένων εικόνων και άμεση σύγκριση μιας  παλαιάς με μια  νέα μελέτη.

Και φυσικά δυνατότητες όπως: Anatomical M-Mode, TDI, Stress Echo, Contrast, Wireless Dicom, Wall Motion Score Index, σύστημα αρχειοθέτησης και διαχείρισης  σε HDD/DVDR-RW/USB Flash Memory, Direct printing σε Inkjet ή Laser Printer, Remotely Service/SoftWare Upgrade/Application Support.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: