Ζητηστε DEMO
Υπέρηχος Epiq 5 CARDIO

Υπέρηχος Epiq 5 CARDIO

Υπέρηχος Affiniti 50 GI

Υπέρηχος Affiniti 50 GI

Υπέρηχος CX50 CARDIO

Ο νέος φορητός Υπέρηχος CX50 είναι από μόνος του μια νέα τάξη κατηγορίας στην υπερηχοτομογραφία. Εργονομικά σχεδιασμένος και εύκολος στην χρήση προσαρμόζει τεχνολογίες που διαθέτουν μόνο οι premium υπερηχοτομογράφοι.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
-59

Ο υπέρηχος CX50 παρέχει άριστη απόδοση σε φορητό μέγεθος αφού διαθέτει την σημαντικότερη εξέλιξη στην τεχνολογία των ηχοβολέων τα τελευταία σαράντα χρόνια, την τεχνολογία PureWAVE CRYSTAL προσφέροντας άριστη ποιότητα εικόνας ακόμη και στις ποιο απαιτητικές τεχνικά περιπτώσεις. Μοιράζεται την ηχοβόλο κεφαλή S5-1 του Premium συστήματος iE33 η οποία λόγω του μεγάλου εύρους συχνότητας που διαθέτει μπορεί να απεικόνιση απροβλημάτιστα από υπέρβαρους ενήλικες μέχρι και μικρά παιδιά. Το CX50 xMATRIX είναι ο μοναδικός Φορητός Τρισδιάστατος Υπέρηχος σε πραγματικό χρόνο για καρδιολογικές εφαρμογές.

 
Επίσης διαθέτει:

  • XRES τεχνική μείωσης θορύβου η οποία επεξεργάζεται τις εικόνες σε επίπεδο pixel μειώνοντας δραστικά το επίπεδο θορύβου με αποτέλεσμα την σαφή απεικόνιση των ορίων του ενδοκαρδίου.
  • Qlab 9.0 νέο εξελιγμένο πρόγραμμα ποσοτικοποίησης για  εφαρμογές  2D Strain, TDI strain, Mitral Valve Quantif, κ.α. το οποίο διατίθεται είτε πάνω στο σύστημα ή  σαν πρόγραμμα σε εξωτερικό pc.
  • iScan Πρωτοποριακή τεχνική που με το πάτημα ενός πλήκτρου ρυθμίζει αυτόματα τις παραμέτρους στην εικόνα του 2D, Color Doppler, PW, CW and TDI Doppler μειώνοντας στο ελάχιστο  την ανάγκη για επιπλέον χειρισμούς και τον συνολικό χρόνο εξέτασης. 
  • Active Native Data  Μεταβολή των πρωτογενών παραμέτρων  των αποθηκευμένων εικόνων και άμεση σύγκριση μιας  παλαιάς με μια  νέα μελέτη  .
  • Οθόνη TFT  15΄΄ υψηλής ανάλυσης και χαμηλής ακτινοβολίας .

Και φυσικά ο υπέρηχος διαθέτει δυνατότητες όπως: Anatomical M-Mode, TDI, Stress Echo, Contrast, Wireless Dicom, Wall Motion Score Index, σύστημα αρχειοθέτησης και διαχείρισης σε HDD/DVDR-RW/USB Flash Memory, Direct printing  σε  Inkjet ή Laser Printer, Remotely Service / SoftWare Upgrade / Application Support.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: