Ζητηστε DEMO
Υπέρηχος Epiq 5 OB-GYN

Υπέρηχος Epiq 5 OB-GYN

Υπέρηχος Affiniti 50 TrueVue OB-GYN

Η Philips καινοτομεί με τη νέα ρεαλιστική τεχνολογία 3D/4D τρισδιάστατων απεικονίσεων πραγματικού χρόνου. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Imaging True Vue επιτυγχάνονται απεικονίσεις με υψηλά επίπεδα διαύγειας και ακρίβειας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του δεσμού μητέρας και εμβρύου.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
-41

Επίσης παρέχεται η πρωτοποριακή μέθοδος μεταβολής της ρύθμισης φωτός και σκίασης Light Position καθιστώντας την εικόνα του εμβρύου ακόμα πιο ρεαλιστική. Με την δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής, μπορούν να απεικονιστούν περιοχές και μέρη του εμβρύου, που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να είναι επαρκώς ευδιάκριτες, όπως ο ουρανίσκος, η καρδιά, η σπονδυλική στήλη και εσωτερικά του εγκεφάλου. Επίσης διαθέτει δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκλησης των ακατέργαστων δεδομένων προς επεξεργασία σε δεύτερο χρόνο. 

Το Affinity 50 προσφέρει δυνατότητα τετραδιάστατης απεικόνισης 4D, 3D και MPR (Multi Planar Reconstruction) με νέα επίπεδα διαύγειας και ακρίβειας. Η άριστη απεικονιστική ικανότητα του συστήματος, όπως προκύπτει από τις τομές MPR, ανταγωνίζεται πλέον την ευκρίνεια των δισδιάστατων απεικονίσεων με τον κοιλιακό τρισδιάστατο ηχοβολέα V6 - 2 3D / 4D εύρους συχνοτήτων από 2 έως 6MHz.

Μέθοδος απεικόνισης GlassVue  

Η Philips ενσωματώνει στο Affinity 50 την τεχνική GlassVue, μια βελτιστοποιημένη μέθοδος του True Vue, που δίνει έμφαση στις ανατομικές διεπαφές. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ημιδιαφανής απεικόνιση,  που δίνει στον χρήστη καλύτερο διεισδυτικό και λαμπερό αποτέλεσμα, καθώς και την δυνατότητα απεικόνισης μέσα από ιστούς και διεπαφές. Η συγκεκριμένη τεχνική προσφέρει στον χρήστη κατά την διάρκεια της εξέτασης, ευκολία στον ορισμό του αμνιακό σάκου αλλά και του πλακούντα στα πρώιμα στάδια της κύησης, την ανατομία της καρδιάς, καθώς και την διαφοροποίηση του αμνιακού σάκου σε δίδυμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ