Ζητηστε DEMO
Κρεβάτι Spa Suite

Κρεβάτι Spa Suite

Ουρολογική Καρέκλα Lemi Gyno

Ο κορυφαίος Ιταλικος Οίκος Lemi ανταποκρινόμενος στις υψηλές απαιτήσεις και αυξημένες λειτουργικές ανάγκες του σύγχρονου ιατρείου σχεδίασε την ουρολογική καρέκλα - Βoom Lemi Gyno πλήρους ηλεκτρικής λειτουργίας.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
Lemi Gyno

H ουρολογική καρέκλα λειτουργεί με μοτέρ 24 V cc και οι θέσεις της καθορίζονται από τον ποδοδιακόπτη που βρίσκεται σε λειτουργικό σημείο της βάσης, ώστε να προσφέρει εργονομία στο γιατρό.
Διαθέτει επιλογή Auto reset (AUT) για αυτόματη επαναφορά του τμήματος λεκάνης στην χαμηλότερη θέση, παρέχοντας έτσι στον εξεταζόμενο την άνεση και την ευκολία να καθίσει ή να κατέβει, ενώ ελαχιστοποιείται ο χρόνος πριν και μετά την εξέταση. Η καρέκλα διαθέτει δυνατότητα ευθυγράμμισης και μετατροπής της σε κρεβάτι χάρη στη συνδυασμένη κίνηση της πλάτης και του καθίσματος. Το κάθισμά της είναι αναπαυτικό και κομψό, ενώ η δερματίνη της είναι ειδικής κατασκευής και εξαιρετικής αντοχής σε χημικά και απολυμαντικά καθαριστικά. H ουρολογική καρέκλα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, καλυμμένο με βαφή ABS και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: