Ζητηστε DEMO
Κρεβάτι Spa Suite

Κρεβάτι Spa Suite

Ουρολογική Καρέκλα - Boom Lemi Dreamed 4 Motors

Η Lemi σας παρουσιάζει την πρωτοποριακή ηλεκτροκίνητη γυναικολογική καρέκλα Dreamed, η οποία παρέχει κορυφαία εργονομία εστιασμένη στις ανάγκες του χειριστή.
0,00 € 0,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
333-1

Οι ουρολογικές καρέκλες Lemi είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ενσωματώνοντας όλες τις καίριες λειτουργίες καλύπτοντας τις πλέoν σύγχρονες απαιτήσεις ιατρικών χρηστών. Η καρέκλα Dreamed 4 Motors διαθέτει την πρωτοποριακή δυνατότητα περιστροφής του καθίσματος κατά 90° αριστερά ή δεξιά με αποτέλεσμα να μην απατείται η μετακίνηση άλλων συσκευών προς την καρέκλα που είναι απαραίτητες κατά την διάρκεια της εξέτασης. Παρέχει την ευκολία στον εξεταζόμενο  να καθίσει και να ξαπλώσει χωρίς να καταβάλει προσπάθεια λόγω του χαμηλού ύψους 52cm. Λειτουργία Auto reset (AUT) ) για αυτόματη επαναφορά του καθίσματος στην χαμηλότερη  θέση 52cm, παρέχοντας έτσι στον εξεταζόμενο την άνεση και την ευκολία να καθίσει ή να κατέβει καθώς και ελαχιστοποιείται ο χρόνος πριν και μετά την εξέταση.

Η μοντέρνα και εργονομική σχεδίαση της ουρολογικής καρέκλας Dreamed 4 Motors την καθιστά ιδανική πρόταση για εξετάσεις ουρολογίας. Προσφέρεται επίσης και για μεγάλης διάρκειας επεμβάσεις ενώ οι πολλαπλές κινήσεις που διαθέτει βοηθάνε στην άψογη ορατότητα ολόκληρου του εξεταζομένου πεδίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: