Ζητηστε DEMO
Μεγεθυντικός Φακός Kfm LED Luxo

Μεγεθυντικός Φακός Kfm LED Luxo

Μεγεθυντικός Φακός Circus Luxo Led

Ο μεγεθυντικός φακός Circus Led είναι ειδικά σχεδιασμένος για να αντέχει στην απαιτητική εργασία σε ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα υγείας, κλινικές και εργαστήρια, δερματολογικά ιατρεία.
558,00 € 558,00 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
Circus Led

 

Ο φακός Circus Led συνδυάζει την κομψότητα με την υψηλή απόδοση φωτός. Διαθέτει μεγάλους φακούς, βάση από αλουμίνιο και έναν εξαιρετικά ευέλικτο βραχίονα. Η ιδιαίτερα ευέλικτη κατασκευή του βραχίονα δίνει την δυνατότητα να τοποθετείται οριζόντια, πλευρικά και κάθετα κάνοντας κυριολεκτικά τον φακό πολύ εύχρηστο για τις περισσότερες εξετάσεις. Ο πλήρως καλυπτόμενος με ελατήριο βραχίονας εξυπηρετεί τόσο στην τοποθέτηση του μεγεθυντικού φακού στη ιδανική θέση, όσο και στον καθαρισμό του. Η φωτεινή πηγή του μεγεθυντικού φακού, είναι ένας κυκλικός σωλήνας Τ5 με άριστη απόδοση φωτός και αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για την απεικόνιση ενός αντικειμένου εξαλείφοντας ουσιαστικά τις σκιάσεις. Επίσης οι μεγάλοι φακοί προσφέρουν οπτική άνεση και από τα δύο μάτια. 

H βασικη έκδοση διαθέτει 3.5 ή 5 διοπτρικούς φακούς και σφιγκτήρα τραπεζιού. Το χρώμα του σκελετού και του βραχίονα είναι λευκό, ενώ οι πλαστικές λεπτομέρειες έχουν χρώμα μάυρο.