Ζητηστε DEMO

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία Medicview δραστηριοποιείται στον ιατρικό χώρο, με έδρα το Μαρούσι.

The company

Η κυρία δραστηριότητα της Medicview  είναι η εισαγωγή υψηλής ποιότητας ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων ειδών από μεγάλους οίκους του εξωτερικού και εσωτερικού, όπου κατέχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας κατά τα διεθνή στάνταρ και η πώληση τους στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας.

Η Medicview δραστηριοποιείται εμπορικά αντιπροσωπεύοντας στον Ελληνικό χώρο καταξιωμένους-πιστοποιημένους Διεθνείς Οίκους. Πιο συγκεκριμένα κατέχουμε την:

  • Επίσημη αντιπροσώπευση της Philips Healthcare στον τομέα των Υπερήχων
  • Αποκλειστική αντιπροσώπευση του Ιταλικού Οίκου Lemi (Ιατρικά έπιπλα υψηλής ποιότητας)
  • Αποκλειστική αντιπροσώπευση του Ισπανικού Οίκου Optomic (Ενδοσκοπικός εξοπλισμός & Κολποσκόπια ασύγκριτης τεχνολογίας)
  • Αποκλειστική αντιπροσώπευση του Οίκου Aspel (Καρδιολογικά συστήματα κοπώσεως)
  • Αποκλειστική αντιπροσώπευση του Οίκου Glamox-Luxo (Μεγεθυντικοί Φακοί κορυφαίας αισθητικής)
  • Επιπλέον εμπορευόμαστε τα προϊόντα των Οίκων  Dr. Mach, Medical Econet, Sterylab, Contec και Gima (Γυναικολογία, Καρδιολογία, Δερματολογία, Παθολογία, Ουρολογία, κπλ).

Η αξιοπιστία της Medicview πηγάζει από το ανθρωποκεντρικό της ενδιαφέρον στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη. Βασική μας επιδίωξη αποτελεί η άριστη και η συνεχής συνεργασία μας μαζί σας.Οι υπηρεσίες μας δεν διακόπτονται με την πώληση, αντιθέτως παραμένουμε κοντά σας παρέχοντας υποστήριξη Service & Application από άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Η Medicview προσπαθεί να εξελίσσεται συνεχώς, εμπλουτίζοντας την γκάμα της με προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής σε πολύ ελκυστικό οικονομικό επίπεδο. Στον εκθεσιακό μας χώρο έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και να ενημερωθείτε σχετικά από τους αρμόδιους πωλητές μας.